Електронна пошта:sales001@hanyin-gift.com

Розвиток сосни



Відповідно до записів Різдвяного звичаю, перша сосна - це невелика пальма на бічній дорозі білого міста. У першій ночі з дня народження Ісуса Діва Марія і святий Йосип пішли в холодне місто, дуже втомилися, Богородиця на деякий час впала на дерево, та маленька пальма, начебто благородна, виглядала, розгорнула її гілки , Діви Марії, щоб протистояти холодному вітру. У середині ночі Ісус Христос народився. У цей час на небі з'являються особливо яскраві зірки, випущені чудесним світлом, сосна ялинка прямо потрапляє в маленьку головку пальми, облетіла в прекрасну отвір. З тих пір маленьке буре дерево на Різдво, це припадає на славетне становище.

Середньовічні часи, популярна релігійна драма в Німеччині, в еденській грі після створення Бога, Адам Іва зрадив Бога, коли п'єса з покритою пальмами яблуні, що представляє собою "дерево життя" або "Знай добро і зло" дерево ". Пізніше буква життя в "дереві життя" перемістилася додому, сосна новорічна ялинка символ прибуття рятівника. З розвитком цього символу, до п'ятнадцятого століття, прикрашені соснами, вона стала звичай.

Дерева сосни вказали на царство небесне. Зірки, розташовані на верхівці дерева, являють собою особливу зірку, яка спрямовує мудрого на пошук Віфлеєму Ісуса. Сосна різдвяна ялинка Світло зірок означає привести світ до світла Ісуса Христа. Подарунок під деревом являє собою дар Божий через єдиного сина світу: надію, любов, радість і мир. Отже, коли Різдвяні люди прикрашають сосни.

Легенда про походження дерева з сосен: кажуть, що фермер отримав голодну і голодуючу дитину в сніжну різдвяну ніч, де він мав щирий різдвяний обід, а дитина мав прощальну ялицю на землі і благословив сказав: "Новорічний день, подарунок гілок, сосна ялинка залишаючи цю прекрасну Sugimura, повернути вашу доброту". Дитина пішов, фермер виявив, що гілки дерев фактично перетворилися на маленьке дерево, він лише розуміє їх одержання. Оригінал - посланець Божий. Ця історія стає джерелом сосни. Надані історичні дані випливають, що приблизно 200 років у році почали використовувати гілки як прикраси як спосіб святкування Різдва.

Вічнозелене дерево з ялицями або сосни, виконане зі свічками та прикрасами, в рамках святкування Різдва. Сучасне сосни виникло в Німеччині. 24 грудня кожен рік німці влаштовували ялинку (дерево Еденського саду) вдома і поклали на неї печиво, сосновисту новорічну ялинку, яка символізує святилище (знак християнського спокутування). Сучасне використання всіх видів печива замість святих печива, але також часто додає символ Христових свіч. Крім того, в інтер'єрі також є різдвяна вежа, це дерев'яна трикутна конструкція, є багато маленьких сітці, розміщена статуя Христа, башта, прикрашена вічнозеленими гілками та листям, свічками та зіркою. До XVI століття різдвяні вежі та дерева едем були злиті в сосни для дерева.

Сосни на прикрасі дерева, світ, здається, подібний. Сосни використовуються на вічнозелених деревах, в основному чотири або п'ять футів, невеликі пальми або невеликі сосни, посаджені в великий горщик всередині, дерево повне барвистих свічок або невеликих вогнів, а потім висять всі види різноманітних прикраси та стрічки, а також дитячі іграшки та сімейні подарунки. Після прикраси хороше, на куті вітальні. Якщо вона розташована в церкві, в аудиторії або в громадських місцях, сосни відносно високі, але дерево можна також розмістити під подарунком.


Quzhou Hanyin подарунок Facotry
Додати: No.35, Jiangdong район, Jiangshan місто, Чжецзян, Китай
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Моб: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Комунікації
Bookmark us today!